Zásuvkové panely

3.8.2023 | produkty

Na čo slúžia elektrické zásuvkové panely. Zrejme sa vám to už aj stalo. Sedíte pri stole a máte vybitý telefón. V ruke nabíjačku a premýšľate kam s ňou. Pretože v jednej zásuvke pri stole je počítač, v druhej tlačiareň a vy telefón potrebujete mať po ruke. Alebo iný prípad. Sedíte s kolegami v zasadačke. Jeden chce nabíjať notebook, druhý sa potrebuje pripojiť na sieť, tretí k TV… Požiadaviek na pripojenie je veľa a zásuviek málo.

Riešením na tieto problémy sú elektrifikačné prípojné panely. Vďaka nim budete mať po ruke nielen 230 V, ale napr. aj USB, HDMI, dátové prípojky alebo VGA. Najrýchlejším a najjednoduchším riešením sú prípojné panely, ktoré sa namontujú do otvoru na priechodku v pracovnej doske vášho stola. Jednoducho vyberiete priechodku a nahradíte ju okrúhlym panelom PGCZ 022, ktorý má jednu elektrickú zásuvku, USB nabíjačku a USB 3.0. To všetko máte po ruke, a ešte to navyše pekne vyzerá.

Panel PGCZ 022 do průchodkyPanel PGCZ 022 do průchodky

Nestačí vám jedna zásuvka? Tak si vyberte PECZ 001, ktorý ponúka zásuvky dve a k tomu dve USB. Ten sa uchytáva k hrane pracovnej dosky. „Vyšší level“ sú elektricky otočné zásuvkové panely. Na ich montáž sa v pracovnej doske musí vyrezať otvor. Jeho umiestnenie záleží na vás. A prečo otočné? Pretože keď panel nepoužívate, tak zásuvky sú otočené k podlahe a na pracovnej doske je vidieť iba elegantný kryt. Keď zásuvky potrebujete, tak stlačíte tlačidlo, panel sa otočí a ponúkne vám prípojné miesta.

Otočný panel zavřenýOtočný panel otevřený

Konfigurácia zásuviek je od výrobcu pevne daná a vy si vyberiete model, ktorý má prípojné miesta podľa vašej potreby Napríklad panel s označením BTCZ 014 ponúka konfiguráciu 230V, LAN, VGA, USB a HDMI. Pokiaľ ale potrebujete iba elektrické prípojky, je pre vás ideálny BTCZ 010, ktorý má hneď štyri. V ponuke máme 18 druhov, takže skutočne je z čoho vyberať.

BTCZ 15BTCZ 10

Pokiaľ si chcete zostavu prípojných miest navoliť sami, tak pre vás máme konfigurovateľné prípojné panely. Tie majú z jednej polovice pevne umiestnené elektrické prípojky a druhú polovicu tvorí voľný priestor, kam si môžete umiestniť moduly prípojných miest. K dispozícii máte 8(!) modulov, ktoré môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať. Nie sú otočné, iba pevné alebo vyklápacie a pre ich inštaláciu je potrebné vyrezať montážny otvor v pracovnej doske stola.

Výměnné moduly KPK do panelů KPPKPP 4

Takže už žiadne zúfalé hľadanie voľnej zásuvky! Venujte sa dôležitejším veciam.

Súvisiace

Kancelárske stoly pre zdravie

3.8.2023 | produkty

Kancelárske stoly pre zdravie

Kancelárske stoly MOTION ERGO sú elektricky výškovo nastaviteľné. Využitie nájdu, spolu s ostatnými radmi kancelárskeho nábytku HOBIS, vo všetkých kancelárskych priestoroch.

Zobraziť článok