Három ismert irodabútor-márka egy helyen

Három ismert irodabútor-márka egy helyen

HOBIS irodabútor
Kitűnő minőségű cseh irodabútor időtálló dizájnnal és tradícióval 1994-től. HOBIS irodabútor, azaz irodai asztalok, szekrények, elektromosan állítható asztalok, irodai konténerek, akusztikus paravánok és akusztikus fülkék, konyhák és kiegészítők. Amennyiben nem sikerül a szabványos elemekből választania, egyedi gyártást kínálunk az Ön specifikációi szerint. A HOBIS irodabútorok minőségét az állami vizsgálóintézetek által kiadott tanúsítványok biztosítják, valamint extra 5 éves garancia.

Három ismert irodabútor-márka egy helyen

OFFICE PRO irodai székek és tartozékok
Irodai székek és tartozékok márkája, ami 2005 óta segít kiválasztani Önnek az ideális széket a kényelme és egészsége szempontjából. A tartozékok között egyebek mellett találhatók fogasok, fémszekrények és irattartó szekrények. Az elektromos aljzatok gyakorlatias megoldások a telefonok töltésére, LAN adathálózathoz való kapcsolódásra vagy HDMI-n keresztül csatlakoztatható prezentációs monitorhoz. Székeink igényes terhelési teszteken estek át az állami vizsgálóintézetekben, amelyeket tanúsítvány kiállításával zártunk.

Három ismert irodabútor-márka egy helyen

EXNER vezetői bútor
A cseh gyártású EXNER vezetői bútor, ami nagylelkűségével tűnik ki, kiváló minőségű termék, 1914 óta nagy hagyományokkal rendelkezik. Az EXPO+, ASSIST és EXVIZIT termékcsaládok segítenek berendezni cégét a vezetők irodáitól kezdve a munkacsoportok irodájáig bezárólag. Amennyiben nem a szabványos elemek széles kínálatából választ, egyedi gyártást kínálunk az Ön specifikációi szerint. Az EXNER vezetői bútorok kiváló minőségét az állami vizsgálóintézetek által kiadott tanúsítványok biztosítják, valamint extra 5 éves garancia.

Tanúsítvánnyal igazolt minőség

Termékeinket az állami vizsgálólaboratórium részletes ellenőrzésnek vetette alá. A minőségre építünk.

Szállítási sebesség

A rövid szállítási idő fő oka a gyártás tökéletes megszervezése, a logisztika és a raktári készlet.

Egyedi gyártás

Amennyiben széles kínálatunk nem megfelelő Önnek, atipikus megoldásokat is szívesen teljesítünk.

Blogunk legújabb cikkei

Egészséges irodai asztalok

3.8.2023 | termékek

Egészséges irodai asztalok

A MOTION ERGO irodai asztalok magassága elektromosan állíthatók. Egyéb HOBIS irodabútorral együtt minden irodahelyiségben használhatók.

Tekintse meg a cikket

Csatlakozópanelek

3.8.2023 | termékek

Csatlakozópanelek

Valószínűleg Önnel is megtörtént már, hogy asztalnál ül, és lemerült a telefonja. A töltővel a kezében azon tűnődik, vajon hova tegye. Mert az íróasztal egyik aljzatában a számítógép van, a másikban a nyomtató, a telefonnak pedig kézügyben kell lennie.

Tekintse meg a cikket

Tervezze meg saját irodáját

3.8.2023 | Eszközök

Tervezze meg saját irodáját

Az Office Designer segítségével egyszerűen és gyorsan megtervezheti saját irodáját az Office Pro és Hobis teljes kínálatából. A vizualizációját 3D-ben is láthatja.

Tekintse meg a cikket

3 000

m2 raktárterület

29

év a piacon

1093

termék a kínálatban